2011. szeptember 30., péntek

Én és az airbrush

Mindig is vágytam egy airbrus gépre,már a körmös pályafutásom kezdetén is.Hogy miért nem lett?
Talán a kompresszor nem volt szimpatikus vagy az ára?Már mindegy mert most van.Igen ám de köpködi a festéket,vagy éppen nem fujja.Megnyugtattam magam,hogy ha több idöm lesz,majd akkor nekilátok és hiper-szuper dolgokat fogok késziteni vele -persze tortákon.
Az elsö szárnyprobálgatások:
                                                                         


Ekkor jött a megváltás Kricky személyében,aki meghirdette az airbrush tanfolyamot.Egy percig sem gondolkodtam,jelentkeztem,bár meg voltam gyözödve mindenki ügyesebb lesz nálam,és virtuóz módon
fognak festeni,. Hát igen volt egy virtuóz,Kricky.
Kricky egy tüneményes lány,látszott,hogy minden tudását szeretné átadni,lelkesen,mosolygósan magyarázott.
Elöre faragott mindannyiunknak alapot(hogy van ideje gyerekek és plussz egy férj mellett ,nem értem...)
válaszhattunk,egér vagy bébifóka.Én az utóbbit választottam,és ime a végeredmény.Nem részletezem kinjaimat,mire összejött...  persze mert Kricky segitett!
Következö alkalommal már kerek tortaformát festettünk,amire illett volna virágdiszeket ott késziteni,de én aki imádom ezeket a virágokat,csödött mondtam,mert a tortabevonó ragadt,nyulott stb. persze tudom, ez nem mentség,de mégis mert az én masszám amit gyurok,igencsak tömör.Végül eszembe jutott ,hogy körmös révén tudok egy kicsit festeni,gondoltam evvel fogok villogni.Képet késöbb teszek fel,mert még elö kell varázsolnom.                                                      
                                                               
.

 

1 megjegyzés: